Mindig és soha! Ez a két szó cseng a füleimben napok óta!

Van egy nótánk a B-középben, ami így kezdődik:

Két szót ismerek/Mindig és Soha…

Mindig és soha ez a két szó cseng a füleimben napok óta! Mit jelent nekünk kik okosan utazunk azaz Fireflies-ok vagyunk a mindig és a soha. Erről a két szóról szeretnék nektek most írni egy-két mondatot, méghozzá egy Fireflies utazó szemével.

Az első dolog, amit mi Fireflies utazók csinálunk az az, hogy soha nem mondjuk azt semmire, hogy az lehetetlen, mi mindig azt mondjuk, hogy igenis megcsináljuk. Itt van most a nyakunkon a koronavírus, mit mond egy átlagember? Soha nem lesz ennek vége, vagy ha vége is lesz mind meghalunk. Mit mondunk mi Fireflies-ok? Amikor vége lesz akkor ide meg oda fogunk utazni, mivel mi mindig nagyker áron, azaz a Best Price opcióval utazunk. Te átlagember vagy, vagy szeretnél Fireflies lenni? Te mindenre azt mondod, hogy én ezt soha nem tudom megcsinálni, vagy azt, hogy mindig minden tervemet megvalósítom, ha addig élek is. Igen, ha addig élsz is, de ha a terveid meg tudod valósítani a családodnak, a gyerekednek sokkal jobb élete lesz mivel te már leraktál egy alapot.

Fireflies-ként mindig mindennek a pozitív oldalát nézzük, soha semmiben nem látjuk a negatív dolgokat. Sokan lesztek akik ezt a cikket olvasva azt mondjátok, hogy talán nem nézem a híreket, hogy azt taglalom, hogy mi mindennek a pozitív oldalát nézzük és hogyan lehet egy koronavírus idején pozitívan nézni valamit is? Fireflies-ként mi meg azt nem értjük, hogyan lehet negatívan. Gondolkozz el azon, tedd fel magadnak a kérdést, mi a jobb, ha magadba roskadsz és várod, hogy majd lesz valami vagy kihasználod ezt az időszakot és a magad javára fordítod. A döntés itt és most a te a kezedben van.  Velem tartasz egy olyan világba, ahol mindig mindennek a pozitív oldalát tudod nézni vagy maradsz egy olyanban, ahol minden a soha mondattal kezdődik. Mindig olyan ember voltam, aki mindig küzdött a céljaiért, azért, hogy azok valóra tudjanak válni és aki soha semmit nem adott fel. 

A szurkolói dal így folytatódik:

„…Küzdeni mindig, feladni soha”

Feladni nem fogok soha semmitküzdeni fogok a végsőkig, hogy elérjem a céljaimat!

Szurkolói dal

Te is ilyen vagy? Csatlakozz hozzám! Légy Fireflies! Tudd meg hogyan!

7 thoughts on “Mindig és soha! Ez a két szó cseng a füleimben napok óta!

 1. Buda says:

  Nagyon jó ösztönző írás. Csak kitartással lehet elérni a célod

  Válasz
 2. Kriszta says:

  A pozitív hozzáállás mindig meghozza az eredményt! Így tovább!

  Válasz
 3. Ildikó says:

  Mi lehet nemesebb cél, mint másoknak segíteni, hogy jobb, könnyebb legyen az életük, s ezáltal a sajátunk is? Ilyen cél mellett érdemes kitartani és nap mint nap tenni érte, hiszen mindig meglesz a szívmelengető eredménye!

  Válasz
 4. Luca says:

  A pozitivitás és a lendület ami előre visz. Legjobb cikk.

  Válasz
 5. Ádám says:

  Pontosan leír mindent ez a cikked. Teljesen tudok vele azonosulni.

  Válasz
 6. Mónika says:

  Nagyon egyetértek, ráadásul megdobogtatta a zöld-fehér szívemet is! Bogár a fülbe minden szavad!

  Válasz
 7. Norbert says:

  Nagyon jó leírás. Nekem is tetszik. Teljes egészében tudok én is azonosulni vele. Nagyon jól kiemelted benne a szurkolói dal lényegét „soha semmit nem kell feladni és meg lesz az eredménye.”

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük